Install this theme
kosullo:

Ma emberiségellenesen jó a felhozatal! Íme:
Évi és Ildikó, Saci és Virág. A két testvérpárból álló wonderLAB dizájnercsapat új trend megteremtésén fáradozik: kilépve a hagyományos kutya-gazdi keretből nem csak divatos kutyanyakörveket, pórázokat készítenek, hanem kifejezetten ezekhez passzoló káprázatos ékszereket is, sőt ezekhez idomuló, formabontó ékszertartókat is. Kézzel készült alkotásaikat az ötletesség, dinamizmus és a szokatlan formák, -figurák, izgalmas párosítások jellemzik.A wonderLAB összetett kollekciói egyénre tervezett, praktikus felszerelést kínál négylábú barátainknak és hozzá passzoló kiegészítőket nekünk, kétlábúaknak! Az ötletes szettek nyakörvből, pórázból, kutyaékszerből, a gazdinak pedig hozzá passzoló fülbevalóból, medálból, kulcstartóból és egy, a kollekciót összefoglaló ékszertartóból állnak.Színes, pöttyös póráz, halálfejes nyakörv? Ötletesen átalakított sajtreszelő vagy csipkével, selyemmel bevont ékszertartó? Vibráló színvilág, bohém, tollas-kalitkás vagy éppen matrjoska-babás fülbevaló dizájnfüggő nőknek? Csak néhány a wonderLAB kínálatából, amely jelenleg négy kollekcióba tömörül: a Girly csajos, dívás, szexi, a Kékfestő a hagyományos magyar textilből építkezik és mesés hangulatú, a Funky vagány, bevállalós, vidám, míg a Classic szettek elegánsak, letisztultak, dekoratívak.

ó, ti dizájnfüggő nők
(megis kíváncsi vagyok arra az ötletesen átalakított sajtreszelőre. mert ugye a mondás is aztat tartja az élvezetről) 

kosullo:

Ma emberiségellenesen jó a felhozatal! Íme:

Évi és Ildikó, Saci és Virág. A két testvérpárból álló wonderLAB dizájnercsapat új trend megteremtésén fáradozik: kilépve a hagyományos kutya-gazdi keretből nem csak divatos kutyanyakörveket, pórázokat készítenek, hanem kifejezetten ezekhez passzoló káprázatos ékszereket is, sőt ezekhez idomuló, formabontó ékszertartókat is. Kézzel készült alkotásaikat az ötletesség, dinamizmus és a szokatlan formák, -figurák, izgalmas párosítások jellemzik.

A wonderLAB összetett kollekciói egyénre tervezett, praktikus felszerelést kínál négylábú barátainknak és hozzá passzoló kiegészítőket nekünk, kétlábúaknak! Az ötletes szettek nyakörvből, pórázból, kutyaékszerből, a gazdinak pedig hozzá passzoló fülbevalóból, medálból, kulcstartóból és egy, a kollekciót összefoglaló ékszertartóból állnak.

Színes, pöttyös póráz, halálfejes nyakörv? Ötletesen átalakított sajtreszelő vagy csipkével, selyemmel bevont ékszertartó? Vibráló színvilág, bohém, tollas-kalitkás vagy éppen matrjoska-babás fülbevaló dizájnfüggő nőknek? Csak néhány a wonderLAB kínálatából, amely jelenleg négy kollekcióba tömörül: a Girly csajos, dívás, szexi, a Kékfestő a hagyományos magyar textilből építkezik és mesés hangulatú, a Funky vagány, bevállalós, vidám, míg a Classic szettek elegánsak, letisztultak, dekoratívak.

ó, ti dizájnfüggő nők

(megis kíváncsi vagyok arra az ötletesen átalakított sajtreszelőre. mert ugye a mondás is aztat tartja az élvezetről) 

 
 1. msspica reblogged this from kosullo
 2. moncsak reblogged this from kosullo and added:
  Van ez az unalmas szürke műanyag zacskó, amivel felszedjük a kutyaszart, na arra nagyon kéne valami jó kis minta.
 3. rockfarkas reblogged this from kosullo and added:
  ó, ti dizájnfüggő nők (megis kíváncsi vagyok arra az ötletesen átalakított sajtreszelőre. mert ugye a mondás is aztat...
 4. rrock0ut reblogged this from kosullo and added:
  Közszolg: van valakinek elfekvőben pár tonna napalmja?
 5. kosullo posted this